Felaktigt lösenord, pröva igen.

Filmtips (eller -varningar)

14.11.2013

Satt och bläddrade igenom min dagbok och konstaterade att jag halvt omedvetet har recenserat filmer under det senaste halvåret :) så här kommer filmrecensioner plockade direkt ur Esters dagbok :)

15.7 Så har vi äntligen sett på "Ages of the Hobbits". Den var nog bara skräp, dålig kvalitet och dålig story.

4.9 Nu på kvällen såg jag och Tiz på "The Host"; en ganska random film.. Hade svår att bestämma mj för om jag skulle tycka att den var bra eller inte, men den slutade bra, så det avgjorde saken ^^,

13.9 Jag&Tiz såg just på "The Lone Ranger". den var väldigt överdriven och råddig, men de sista 20 minuterna gjorde filmen sevärd :)

14.9 Såg just på "Warm Bodies" med Tiz. "Twilight - zombie - versionen" :) Den var nog nästan bättre än Twilight. Lite creepygare, men mer humor och inte lika "sliskig" :) Den blev bättre ju längre man såg ^^,

27.9 Såg just på "Hansel and Gretel". Helt usel film egentligen. Jätteöverdriven, helt för mycket blod, och action precis helatiden.

28.9 Såg på "Hotel Transylvania" idag. Betydligt bättre än gårdagens film. Ganska traditionell story, men en väldigt intressant tolkning och en annorlunda synvinkel. Någorlunda vettigt budskap och passlig balans mellan drama och komedi :)

9.10 Och så har jag haft filmkväll med min dator :) Såg på "Alice in Wonderland", helt chill film att se på när hjärnan är lagom trög och uttröttad!

+ Följ

Följ Esters Blogg


Få mail för varje nytt inlägg


22 andra följare