Felaktigt lösenord, pröva igen.

Vårt liv i korthet

14.04.2015

Har varit lite trögt med inlägg på bloggen den senaste tiden, men här kommer en uppdatering om vad som är på gång.

- I Metodistförsamlingen här i Ekenäs har vi börjat med morgonbön varje måndag, onsdag och fredag kl.7-9. Utöver det är det också mycket annat som är på gång, i går började jag brainstorma för ungdomarnas våravslutning som kommer att hållas på gården vid Betesdachurch 22.5 kl.18.

- Renoveringen i Karis är i full gång, imorgon far vi dit med tredje billasset med saker, skall försöka komma ihåg att ta lite bilder på nuläget.

- Jag har fortsatt hoppa in i Casa di Mari på lördagar, nästa vecka är jag där hela veckan på jobb.

- J fortsätter vikariera i WAU, oftast några timmar per vecka, nu har han dessutom den senaste månaden studerat kvällstid i Kimito två dagar i veckan.

- Frisbeegolfsäsongen har börjat = Det är inte så mycket man ser av J och T under de kommande månaderna,såvida man inte själv far med och kasta. Vi har också börjat försöka lära Tala att frisbeen inte är hennes leksaker.. hon får hålla sig till bollar och käppar, vilket hon inte verkar vara helt nöjd med.

- Tala steriliserades för några veckor sedan, och är för tillfället i usel form p.g.a. träningsbrist och matvägran, men i förrgår kom Johannes på hur vi får henne att äta, så månne det inte blir bättre så småningom.

- Nästa helg är det vårstädning som gäller, till dess skall vi försöka få hela vårt arbetsrum tömt.

Det var i korthet vad som rör sig i mitt huvud för tillfället, hoppas att jag hinner hänga med bloggen också den kommande tiden!

 

 

+ Följ

Följ Esters Blogg


Få mail för varje nytt inlägg


22 andra följare