Felaktigt lösenord, pröva igen.

Upplivning av blogglivet

27.01.2014

Kanske det är dags att börja vara aktiv på bloggen igen :) Alla skoluppgifter borde vara inlämnade nu, så jag har inte en massa annat att skriva. Bara för att uppdatera er om vad som är på gång, innan jag uppväcker blogglivet igen, så kommer en beskrivning av min senaste vecka.

Tisdag och onsdag hade vi två jaktdagar, som avslutning på jakthundskursen. Det blev en del plumsande i snön i skogen, och lite grävande när vi hade grytjakt, men största delen av tiden tillbringade vi nog här, vid brasan, med smörgåsar, grillkorv och intressanta diskussioner.

Torsdag var det dags att fara tillbaka till stallet igen, efter ett par månaders paus. På fredagen följde jag med till Metsämäki på trav. Här står Wili efter uppvärmningen och väntar på att få fara och springa.

På lördagen var jag riktigt slö... En sväng till Samu var nog det enda vettiga som hände på hela dagen. Annars låg jag på sängen och stirrade i taket. På söndag fortsatte jag med att ligga och stirra i taket.. men jag lyckades i alla fall få en sådan här bakad.. En appelsinchokladkaka, sliskigt söt och god :)

Och idag har jag varit i stallet igen... sista skolveckan har börjat och stämningen är hög.. åtminstone på eftermiddagarna, när folk börjar vakna :P Här har vi ett par bilder från eftermiddagen. Först Oscar som inte ville gå in i transporten, och sedan en av våra stallmaskotar :D

 

+ Följ

Följ Esters Blogg


Få mail för varje nytt inlägg


22 andra följare