Felaktigt lösenord, pröva igen.

Stormigt väder

13.02.2014

Tänkte att jag måste ta och skriva ett inlägg, så att ni vet att ja lever efter allt ni hört från nyheterna :D

Ja.. det var nog stormigt igår. Vi satt inne i sadelkammaren nästan hela dagen och putsade utrustning. På förmiddagen öste regnet ner.. nog ett av de värsta skyfall jag har varit med om. 

På eftermiddagen började det blåsa upp, vi satt fortfarande inne i sadelkammaren och putsade utrustning när vi kände en hård vindpust som kom in genom dörren, sedan hörde vi en smäll, och nästa sekund regnade det stenar från taket :) Efter en stund när Dylan (stallägaren) kom in, och vi sa att en bit av taket föll ner på oss, så tittade han mot taket och sa helt lugnt, "ja, det är helt normalt vid sånt här väder", varpå en knytnävsstor sten trillar ner och smaschar i golvet rakt framför näsan på honom.. han tog upp kvasten, sopade bort stenen och sa att vi får försöka hålla det rent där inne.

I det skedet började vi nog fundera vart vi riktigt har kommit  :) Normalt med stenregn från taket.....

På kvällen hade jag just tagit fram datorn och skulle gå in och kolla min mail, och så försvann strömmen. I ett par timmar låg vi och väntade, men ingen ström kom tillbaka, så vi gick ner och lagade lite mat (vi använder oss av en gasspis, så det fungerade bra). När vi var nere talade vi lite med hotellägaren, och han berättade att det var det första strömavbrottet på över 10 år! 

Så mycket annat fanns det inte att göra, så vi gick och sova. fick höra på morgonen att strömmen hade kommit tillbaka efter 6 timmar :)

Idag har vi fått gå och kratta ridplanen i många timmar för att jämna ut den efter gårdagens ösregn... = skavsår i händerna och muskelvärk överallt. Som tur har vi en ledig dag imorgon.

+ Följ

Följ Esters Blogg


Få mail för varje nytt inlägg


22 andra följare