Felaktigt lösenord, pröva igen.

Knäpp dröm

21.09.2014

Inatt drömde jag att jag smälde i huvudet i något, och måste fara på hjärnoperation. När jag vaknade upp hade kirurgen av någon orsak "kopplat ihop" nerverna fel efter operationen. Detta resulterade i att istället för det normala, att vänster hjärnhalva styr höger sida av kroppens muskler, och höger hjärnhalva styr vänstra sidans muskler, så blev det tvärtom. 

I och med att jag inte var van vid detta så använde jag fel sida hela tiden. Till exempel när jag skulle slå till nån konstig typ som satt till höger om mig, med hjälp av min vänstra hand, så gjorde jag istället allting spegelvänt och slog till min kompis på höger sida om mig :P

I drömmen fick jag sedan lära mig, sakta men säkert att röra mig som normalt trots mitt speciella handikapp :) Gick bra så länge jag rörde mig långsamt med hjälp av motoriska muskler, men det var lite värre med de rörelser som styrdes av det autonoma nervsystemet och "satt i ryggraden".

Jag tror trots allt inte att det var någon sanndröm den här gången' so don't worry, I won't smash the wrong guy in real life ;)

+ Följ

Följ Esters Blogg


Få mail för varje nytt inlägg


22 andra följare