Felaktigt lösenord, pröva igen.

Presentation av arbetet

24.02.2014

Tänkte ge en kort presentation av vår praktikplats och arbetet här :)

Dolbadarn Film horses är ett litet företag som ägs av Dylan Jones, skådis och stuntryttare. I stallet, som ligger på bakgården av vårt hotell (som ägs av Dylans pappa), finns för tillfället fem supersnälla hingstar som står inne dygnet runt, samt fyra beteshästar som går ute bredvid stallet dygnet runt. Förutom de här nio hästarna har Dylan tio hästar till som är utplacerade på olika ställen på grund av det regniga vädret --> dåliga betesmarker.

Här har vi Diablo, en av hingstarna i stallet. Han har varit Merlins häst i tv-serien "Merlin", men nuförtiden är han helt blind och har nästan gått i pension.

Vårt arbete går i princip ut på att vi börjar mocka boxarna på morgonen kl.9 och ryktar hingstarna. Sen hämtar vi beteshästarna och ryktar och visiterar dem. På eftermiddagarna sysslar vi med det ena och det andra (t.ex. tvätta lastbilen, jämna ut ridplanen och hjälpa till vid hovvård) tills det är dags att göra i ordning hästarnas halmbäddar för natten :) Ca. halv 6 är vi färdiga och stallet stängs för natten.

 

+ Följ

Följ Esters Blogg


Få mail för varje nytt inlägg


22 andra följare