Felaktigt lösenord, pröva igen.

Framme

10.02.2014

Det här är nog den längsta dagen i hela mitt liv... och jag är helt slut psykiskt. Startade kl.2:00 från pargas, och for med flyg från helsingfors klockan 7:30. Vi anlände till oslo ca kl.8 i norsk tid, och hade mindre än en timme på oss att springa igenom säkerhetskontrollen (där det var sjuuka köer) och ta oss till gaten som var längst bort... vi kom fram tll gaten just när ombordstigningen börjat. Jag trodde jag skulle få magsår.

När vi kom till Manchester fick vi vänta nästan en timme på våra väskor, och sedan tog vi det lugnt en stund och åt lite innan vi gick till tågstationen. Där fick vi nästa överraskning.. vi måste åka med tre olika tåg för att ta oss till Bangor, dit vi var på väg, och måste stå och vänta på varje station... Halv 4 i Brittisk tid (halv 6 finsk tid) var vi äntligen framme i Bangor... helt slut, hungriga och trötta, och blev halvt släpade in i en bil som körde oss runt tågtationen för att vi inte skulle behöva bära våra väskor (tågstationens service xD) och blev stoppade in i en taxi som tog oss fram till Llanberis som var vårt slutmål. Över 15 timmar tog resan, och det var nog lite väl mycket efter en tre timmars natt :)

Men här är vi nu.. och jag måste ta och sätta in en bild på vår fantastiska duschkoppi.. förstår nog inte hur någon kommit på en sådan här lösning.. verkar ju inte riktigt klokt. I förgrunden fotändan av våra sängar. :)

+ Följ

Följ Esters Blogg


Få mail för varje nytt inlägg


22 andra följare