Felaktigt lösenord, pröva igen.

Hector

19.12.2013

Tiz håller på med att skriva sitt föredrag om taxen.. jag började titta på bilder på vår tax Hector som vi hade för några år sedan. Jag hittade en massa fint, så här kommer en presentation av Hector för er som aldrig hann träffa honom.

Hector var en lite tossig hund, här är han ute och paddlar kajak med pappa, han lyckades nästan välta hela kajaken när han ville räckas ner till vattnet :) 

När jag var sjuk ville han alltid ligga där på min mage och mysa.

Hundmatspåsen måste alltid diskas när den var tom, en gång lyckades vi tappa bort Hector.. efter en stunds sökande hittade vi honom där, sovandes i påsen :P

Till höger en halvdränkt och olycklig hund, att duscha var inte speciellt roligt, men kanske man kan stå ut med det ibland om det betyder att man får rulla sig i allt möjligt som man hittar i skogen.

När bakningsskålarna skall diskas kan man behöva hjälp om man har långa öron :)

Att gå i djup snö med korta ben är inte heller alltid så lätt :)

Även om det var roligt att vara med överallt, så var nog aldrig de långa krångliga promenaderna någon favorit, det var ju så besvärligt när familjen valde så konstiga ställen att gå på... Ibland behövdes det lite hjälp i bergsklättringen.

Favoritutflykterna var definitivt de som innehöll picknick, då fick man ju alltid lite smakprov... Fast att dricka ur sådär krångligt designade koppar var inte så enkelt.

Utflykterna som innehöll båt eller bilfärder var inte heller så dumma, speciellt inte om man fick stå och känna vinden i ansiktet...

Hector var ett litet charmtroll med mycket egen vilja och ett stort mått av envishet, han visste hur han ville ha saker och ting, och lyckades ofta med sin charm övertyga mig om det ena och det andra ;P

+ Följ

Följ Esters Blogg


Få mail för varje nytt inlägg


22 andra följare